Open Call NNN

The New Networked Normal (NNN) is een samenwerking van vijf toonaangevende Europese organisaties binnen de e-cultuur; Abandon Normal Devices (UK), Transmediale / Kulturprojecte (DE), The Influencers / D-I-N-A (ES), Centre Cultura Contemporania (ES) en STRP (NL). NNN lanceert een open call voor nieuwe artistieke projecten voor nnn.freeport.global.

nnn.freeport.global is een alternatieve ruimte voor de distributie van kunstwerken waarbij de steegjes, zwarte markten en divergerende delen van het internet worden verkend om de waarde van kunst te creëren, exposeren en bespreekbaar te maken. Op deze manier bevraagt NNN welke uitdagingen en kansen deze ruimtes bieden voor anonimiteit, auteurschap en autonomiteit.

NNN roept makers op om voorstellen in te dienen voor nieuw creatief werk, of voor onderzoek met artistieke output, dat in première kan gaan op nnn.freeport.global tussen september 2018 en april 2019. NNN steunt 2 tot 4 werken met bijdragen tussen € 1000 en € 4000. De oproep staat open voor alle kunstvormen, en voor zowel individuele- als groepsaanvragen, vanuit Europese landen.

OPEN CALL NNN

NNN
NNN richt zich op innovaties binnen de kunst, communicatie, technologie en social change, en wordt ondersteund door Creative Europe. Het partnerschap behandelt kritische vraagstukken middels een publiek programma van (digitale) coproducties, verdiepende evenementen, workshops, en online activiteiten.