STRP Festival 2019 scholierenprogramma

Rondleidingen en workshops tijdens STRP Festival 2019
1 t/m 5 april, Klokgebouw in Eindhoven

Het STRP SCHOOL programma bestaat zoals je van ons gewend bent uit een levendige tour. Complementair aan een rondleiding kun je ook kiezen voor een workshop. Bekijk of download het workshopprogramma.

Voor wie

  • Midden- en bovenbouw SBO en PO (sluit aan bij verschillende kerndoelen van Kunstzinnige Oriëntatie en Oriëntatie op jezelf en de wereld).
  • Voor alle klassen VSO, VMBO, HAVO en VWO, onder- en bovenbouw (zeer geschikt voor CKV, Cultuur en Maatschappij, Sector Techniek en Technasium.
  • MBO techniek, creatief, sociale beroepen (zeer geschikt voor Burgerschap, Creativiteit en Techniek)
  • HBO en Master studenten
  • Docententeams

Wanneer
Maandag 1 t/m vrijdag 5 april 2019, 09.00-17.00u 

Kosten
Rondleiding: 75 minuten, € 7,- p.p.

Rondleiding + workshop: 150 minuten, € 14,- p.p.

De kosten zijn gelijk gebleven ten opzichte van 2017! Betaling via klassikaal tegoed  CJP Cultuurkaart, tegoed Museumschatten of per factuur.

Schrijf snel in via het inschrijfformulier!

STRP Festival 2019

Here’s to the Future! STRP wenst je een positieve toekomst toe. Maar hoe kan die toekomst eruit zien? En wat voor rol speelt technologie hierin? We zijn graag jouw gids. En van jouw studenten. Tijdens STRP Festival 2019 inspireren en activeren we met actuele kunst die je stimuleert over deze vragen na te denken. Ontdek, denk en doe mee! Hoe ziet jouw ideale toekomstige samenleving eruit?

ATLAS vanYann Deval & Marie G. Losseau, is één van de kunstwerken waarmee we dit doen. Bouw je eigen virtuele stad, dwaal rond en denk na over architectuur en samenleving. Breng jouw stad tot leven in een mix van echte modellen en een VR/AR-ervaring.

Teun Vonk, die tijdens STRP Biënnale 2017 de interactieve installatie Physical Mind toonde, werkt momenteel aan een nieuw interactief concept. A Sense of Gravity wordt een immersieve installatie die je zelf laat ervaren hoe het is om aan de zwaartekracht te ontsnappen.

En de documentaire A Mind Forever Voyaging Through Strange Seas of Thought Alone van Mike Mills, toont de ultieme futurologen: een tiental kinderen, wiens ouders in Silicon Valley werken, anticiperen op de toekomst die voor hen ligt en wat de technologie voor invloed daarop heeft.

Meer informatie of vragen
Shirley Hendrikse – STRP SHARE
040 236 7228 of  06 149 82 414
shirley[at]strp.nl