STAGE/WERKERVARINGSPLAATSEN STRP 2018-2019

STAGE/WERKERVARINGSPLAATSEN STRP 2018-2019

Voor leerjaar 2018-2019, het jaar waarin onder andere STRP Festival plaatsvindt, is STRP op zoek naar verschillende stagiaires. Zoek je geen stage maar een werkervaringsplek, dan ben je ook van harte welkom om te reageren.

STAGIAIR CREWCOORDINATIE
Als stagiair crewcoördinatie ben je verantwoordelijk voor de personele invulling van het festival door vrijwilligers. Samen met de crewcoördinator ga je aan de slag met de werving, selectie, planning, briefing en aansturing van vrijwilligers voor STRP Festival 2019. Tijdens deze meewerkstage krijg je een compleet beeld van het festival en de organisatie omdat je met alle afdelingen van het festival te maken hebt. Naast je dagelijkse werkzaamheden wordt je uitgedaagd om het beleid rondom crew verder uit te denken.

Ook mag je meehelpen een feestje te bouwen! STRP organiseert na afloop van het festival traditiegetrouw een feest voor alle crewleden en vrijwilligers. Jij vervult een centrale rol in de organisatie hiervan.

Overige informatie
Wij vragen een enthousiaste en zelfstandig werkende hbo-stagiair met passie voor festivals, cultuur en evenementen. Bij voorkeur woonachtig in Eindhoven, maar dit is geen must. Rijbewijs B is een pre. Wij bieden een stageplek in een open en dynamische organisatie. Je krijgt een goede begeleiding maar er is ook ruimte voor eigen initiatief. De stage start bij voorkeur in dec – jan en duurt ongeveer 5 maanden (overleg is mogelijk).

Solliciteren
Mail voor 1 december 2018 een korte motivatiebrief en CV naar Ayla de Wit: ayla[AT]strp.nl.

ALLROUND STAGIAIR EVENT MANAGEMENT / EDUCATIE
STRP is op zoek naar een enthousiaste hbo-stagiair(e) die meewerkt aan de organisatie en uitvoering van de educatie- en participatieprojecten rondom STRP Festival 2019. Het gaat om een meewerkstage vanaf uiterlijk december 2018 voor ongeveer 5 maanden. Een andere beginperiode of duur is bespreekbaar.

Omschrijving opdracht
Je ondersteunt de afdeling STRP SHARE met het organiseren en uitvoeren van projecten. Dat zijn onder andere educatieprojecten voor het primair- en voortgezet onderwijs, MBO en ouderen. Je wordt aangestuurd en begeleid door de projectleider STRP SHARE.

Functie-eisen
− Je volgt een relevante HBO opleiding;
− Je hebt affiniteit met kunst, cultuur, technologie, educatie en evenementen;
− Je wilt je verdiepen in event management en/of educatie- en participatieprojecten;
− Je bent een organisatietalent en kan goed plannen en overzicht houden;
− Je bent initiatiefrijk, enthousiast, creatief, flexibel en zelfstandig;
− Je bent sociaal vaardig en communicatief;
− Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Eindhoven.

Solliciteren
Mail voor 1 december 2018 een korte motivatiebrief en CV naar Shirley Hendrikse, projectleider STRP SHARE: shirley[AT]strp.nl.

STAGE ASSISTENT PRODUCTIE STRP FESTIVAL
Voor STRP Festival 2019 loop jij stage op de afdeling productie. Het gaat om een meewerkstage met een start in december 2018 voor ongeveer 5 maanden. Een andere beginperiode of duur is bespreekbaar. Je ondersteunt binnen deze afdeling de siteproductie, artistproductie en beheersproductie. Tijdens de stage krijg je een aantal grote projecten waarin jij je kunt vastbijten zoals de routing en signing van het festival, maar ook veel diverse kleine taken. De dagelijkse aansturing komt vanuit de beheersproducent.

Overige informatie
Wij vragen een enthousiaste en zelfstandig werkende stagiair met passie voor festivals, cultuur en evenementen. Bij voorkeur woonachtig te Eindhoven, rijbewijs B is een pre. Wij bieden een stageplek in een open en dynamische organisatie. Je krijgt een goede begeleiding maar er is ook ruimte voor eigen initiatief.

Solliciteren
Mail voor 1 december 2018 een korte motivatiebrief en CV naar Ayla de Wit: ayla[AT]strp.nl.

STAGE COMMUNICATIE STRP FESTIVAL
Voor STRP Festival 2019 loop jij stage op de afdeling communicatie. Het gaat om een meewerkstage met een start in december 2018 voor ongeveer 5 maanden. Een andere beginperiode of duur is bespreekbaar. Je enthousiasmeert de diverse STRP-doelgroepen om het festival en haar randprogrammering te bezoeken. Hiervoor verzamel en produceer je content, zoals teksten, foto’s en video’s, en weet deze op de juiste manier te communiceren. Je wordt dagelijks aangestuurd vanuit de afdeling communicatie.

Herken je jezelf in de volgende omschrijving?

Je hebt affiniteit met marketing en communicatie, kunst en technologie, weet hoe je verschillende social media slim gebruikt en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kenmerken:
– Student aan een relevante opleiding (HBO/WO-opleiding).
– Organisatietalent, accuratesse en helderheid in communicatie.
– Teamspeler, positieve werkhouding, stressbestendig, meedenken en aanpakken.
– Communicatief vaardig.
– Goede taalbeheersing in woord en geschrift (NL + ENG).
– Leergierig en nieuwsgierig.
– DTP ervaring is een pré.
– Woonachtig in Eindhoven is een pré.

Solliciteren
Mail voor 1 december 2018 een korte motivatiebrief en CV naar Ayla de Wit: ayla[AT]strp.nl.

ALGEMENE INFORMATIE STAGEPLAATSEN STRP
STRP bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste indoor festivals in Europa op het gebied van technologie en kunst. STRP wil een open, doorlopende en kritische dialoog opzetten tussen mens, technologie, samenleving en toekomst. STRP initieert, produceert en presenteert vernieuwende kunst en visies waarbij creatieve technologie een grote rol speelt, voor een internationaal en nieuwsgierig publiek. STRP Festival vindt plaats van 30 maart tot en met 7 april 2019 in Eindhoven.

STRP biedt
− Werken bij een internationaal georiënteerde en in de stad verankerde festivalorganisatie;
– Een inspirerende plek in Eindhoven;
− Een zelfstandige stage met veel eigen verantwoordelijkheid;
− Een divers takenpakket met de mogelijkheid zelfstandig (deel)projecten op te zetten;
− Goede begeleiding;
− Uitbreiding van je netwerk.

Periode en aantal uren
De startdatum, duur, en het aantal uren per week van de stages kunnen in overleg worden bepaald. De voorkeur gaat uit naar een periode van ongeveer 5 maanden en minimaal 2 dagen per week met in aanloop naar STRP Festival een uitbreiding van het aantal uren per week.