STRP Lanceert Award for Creative Technology (ACT)

De STRP Award for Creative Technology (ACT) is een nieuwe serie prijzen voor makers die de werelden van kunst en technologie met elkaar verbinden. STRP ACT bestaat uit één prijs van 30.000 euro voor het realiseren van nieuw werk door bewezen talent en twee prijzen van 15.000 euro voor het realiseren van nieuw werk door jong talent. Tijdens STRP Biënnale 2017 worden deze werken gepresenteerd. De deadline voor inzendingen is 15 januari 2017.

Ben jij een kunstenaar, ontwerper, coder of hacker met een fascinatie voor creatieve technologie en heb je een plan dat dringend uitgevoerd moet worden? Dan wordt het tijd voor ACTie.

Met de gloednieuwe STRP Award for Creative Technology (ACT) steunt STRP-makers met visie en verbeelding. STRP ACT biedt productionele begeleiding en substantieel budget voor de productie en presentatie van nieuw werk tijdens de STRP Biënnale, die plaatsvindt van 24 maart tot en met 2 april 2017. Het werk moet aansluiten bij het thema van de STRP Biënnale: Senses & Sensors.

Meer informatie: